Kolyelerim

Evet, bu ise ben de merak sardim sonunda. Turkiye'den donerken sevgili arkadasim Sebnem (kendisini yorumlarindan taniyorsunuz), sagolsun, beni goturdu Bakirkoy'de bir boncukcuya. 1 saat kadar cikamadik magazadan. Aslinda bize kalsa kalacaktik daha ama Ege ve o gunluk bakicisi Burcu bayginlik gecirecegi icin, bu kadarla yetinmek zorunda kaldik. Sebnem'cigim bana temel malzemeleri aldirdi. Boncuklari zevkime gore aldim. Buraya gelmeden once de halam bana bir yigin malzeme getirdi. Boylece minik boncuk kutum hazirlanmis oldu:)) Burada cok fazla malzeme bulamiyorum . Oyle yuzlerce cesidi olan bir magaza henuz bulamadim. Internetden biraz arastirmam gerek. Is yerinde bos vakitlerde yaptim bunlari. En basitinden yani, sadace dizme isi. Oyle uzun uzadiya ormeler falan bilmiyorum daha. Hem malzemem cok kisitli hem bilgi veren site arkadaslarimi takip edemiyorum. Umarim biraz daha gelistirebilirim bu isi. Ben cok sevdim. Terapi gibi. Boncuklara uzun uzun bakip secmek bile keyif benim icin:))
Sizlerle de paylasayim istedim, son zamanlarda yaptiklarimi. Cogunu arkadaslarima verecegim, hatira olsun diye..













Yorumlar

  1. Masaallah, hepsi birbirinden guzel vede sIk, ilk denemeler olduguna inanamiyor insan:)buarada artik sitenin daha SIk guncelenndigi gormek hakikaten cok guzel, ozlemisim inan:)

    YanıtlaSil
  2. Hanife, ne guzel bir ugras degil mi? bende cok seviyorum boncuk islerini, yeni yil oncesi epey bir yaptim, sevdiklerime armagan ettim. Simdide dantel yapiyorum :)
    firsat buldukca tabii..
    Opuyorum seni ve egemi.

    Iyi bayramlar simdiden.

    Zeynep

    YanıtlaSil
  3. Hanıfececıgım,takıların cok guzel olmus.Hepsıne guzel kombınasyonlar uygulamısın,aralara taktıgın gumus renklerdekı pullar harıka olmus.Canım eyer buradan ıstedıgın varsa yaz bana sana yolluyayım.Vakıt buldukca bunlar ınsana gercekten terapı gıbı gelıyor.Bende sımdı sapka orme merakına tutuldum butun ev halkına ve arkadaslarıma cesıt cesıt sapkalar ördüm keske sana da gosterebılsem :(
    canım kurban bayramınızı kutlar senı,cengızı ve ege yı cok operım.burcuda bayramınızı kutluyor.

    YanıtlaSil
  4. Hanife ciğim ne guzel seyler yapmıssın ellerine saglık, renkler de cok guzel secilmiş cok guzeller,

    İyi bayramlar canımm,
    Figen

    YanıtlaSil
  5. Hanife iyi bayramlar gerçekten rengarenk çok beğendim eline sağlık yapması çok zevkli değil mi?

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık hayatım çok güzel bir uğraş bizde burada sık sık yapıyoruz özellikle annem biliyorsun çok hoş olmuş hele acemi işi diyorsun ya gerçekten inanılmıyor çok zevkli tatlım...
    Şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın
    kucak dolusu sevgiler
    nihan

    YanıtlaSil
  7. Cok tesekkur ederim arkadaslarim. Bu siralar bol bol yapiyorum ben bu kolyelerden. Gerisni yakinda yeniden yayinlayacagim:)
    Arzu, ben de aranizda olmakdan cok mutluyum. Keske imkanim olsa daha fazla zaman ayirabilsem sayfama ve sizlere.
    Ben de sizlerin bayramini kutluyorum, guzel bir bayram diliyorum tum sevdiklerinizle beraber..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver