Mutfagim

Zeytin Agaci'nin yazari sevgili arkadasim Asli beni aylar once sobelemis ve ben o siralar cevaplayamamistim. Ne zamandir aklimdaydi ve bugun cevaplamaya calistim.

1. Mutfağınızın bir fotoğrafını bizlere gösterir ve kişiliğinizi yansıtan yanını anlatır mısınız?
Mutfagimin fotografini buradan gorebilrisiniz. Henuz kendi evimize sahip olamadigimiz icin oyle kocaman , genis, havadar bir mutfagim yok ne yazik ki. Burada bircok apartman dairesinde oldugu gibi minik mutfagi olan bir evim var. Sadece duzenleme konusu belki benim kisiligimi yansitabilir, o da elimden geldigince.

2. Bir dolabınızı açın (istediğinizi), fotoğrafını çekin ve bize ne gördüğünüzü anlatın.



Bu anket sayesinde uzun suredir elimi deydirmedigim dolaplari yeniden duzenledim:) Kuruyemiz, biskuvi, misir gevrekleri,baharatlar, yaglar, tum kuru bakliyatlar bu dolapda. Cok fazla miktarda almamaya ozen gosteriyorum alisverislerimde. yerine yenisini alip taze kullanmayi daha cok tercih ediyorum.

3. En gözde elektrikli mutfak aletinizi bize tanıtır mısınız?
Su isiticim ve el blender im en cok kullandigim ev aletleri.

4. En sevdiğiniz ve her zaman elinizin altında olan malzemeleri bizlerle paylaşır mısınız?
Kahve icmeyi cok seviyorum. Her zaman mutfagimda bulundururum. Arada bitki caylari yapmak icin adacayim ve ihlamurum mutlaka vardir.

5. En beğenerek kullandığınız mutfak aletinizden bahseder misiniz?
El blenderim ve cup olculeri cok isime yariyor. Aslinda aldigim bircok urunu severek kullaniyorum, isime yaramayan cok az

Yorumlar

  1. el blender 1. sırada yer alıyor.no frost buzdolabı hazırladığım yiyekleri saklamada 1 numara.www.blogcu.com/PASTALAND ziyaret et derim.hoşçakal dostçakal.

    YanıtlaSil
  2. Zeytinyağsız olmuyor değil mi Hanifeciğim? Ben de senin gibi şişelerce stokluyorum. Mutfağım ufak ve az az alıp kullanıyorum diğer malzemeleri. Unu bile 2-3 paketten fazla almıyorum, ekmeği evde yaptığım halde. Bu arada yoğunluğunun azalmasına güvenerek seni sobeledim.Ama hiç acelesi yok, sakın telaş etme. Şimdiden teşekkürler
    Tülin

    YanıtlaSil
  3. Hanifecim teşekkürler, mutfağını bizimle paylaştığın için.Görüşmek üzere, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Pastaland,
    Tabii ziyaret ederim siteni, tesekkurler..

    Tulin'cigim,
    En kisa zamanda cevaplamaya calisirim. Zeytinyagini ben de cok seviyorum, mutfagin kucuklugunu hic sorma. Ben hep buyuk mutfakli bir ev isterdim ama kismet:) Alistik artik..

    Asli'cigim,
    Ben tesekkur ederim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver