Bu da Gelir, Bu da Gecer

Ege uyuyor, evdeyim. Tv seyrettim, ev isi falan, unuttum biraz. Ama simdi aldim elime kahvemi, guya biraz internetde gezecegim. Dustu aklima yine. Doldu gozlerim. Kucaginda oglusu, bana el salladigi an, hala aklimda. Agliyorum, uzaktayim, 5 ay olmus ben daha yeni ogrenmisim. Soktayim, ellerim titriyor. Agliyorum, neden diyorum. Sadece bildigim trafik kazasi ve 5 ay oldugu..

Hamileyken netde tanistik onunla. Ayni gun dogacakti cocuklarimiz, Ege erken gelip abi oldu. Hergun yazistik, uzun uzun sohbetler ettik, dogacak cocuklarimiz icin guzel hayaller kurduk. O simdi yok, yokmus...

Bugun ogrendim, yikildim. Aylardir sesi solugu cikmiyordu, attigim mailler geri donuyordu. Bugun buldum izini, gitmis 5 ay olmus...

Agliyorum..
Allah'dan rahmet diliyorum..

Sevdiklerimden uzak olmama agliyorum..

Sertap sarkisini soyluyor;
Bu da gelir bu da gecer..............

Yorumlar

  1. Hanifecim, canim :( basin sagolsun. Ne kadar üzüldüm anlatamam okuyunca. Kelimeler bos. Allah geride kalanlarina sabir versin.

    Öpüyorum yanaklarindan

    YanıtlaSil
  2. Hanife'cigim, basin sagolsun. Uzuldum gercekten, hem arkadasina, hem kucuk yasta annesiz kalan yavrusuna. Allah yardimcilari olsun.

    YanıtlaSil
  3. canim benim cok uzuldum ,hayatimiz pamuk ipligi gibi ,aniden tüm dengeler degisiveriyor :(,
    Allah rahmet eylesin,
    ailesine ve sana sabir diliyorum...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. cok uzuldum Hanifem,
    allah geride kalanlarina sabir versin, hayat cok karmasik, Allah hepimiz icin ayri yazilar yazdi dogmadan once, bilinmez hicbir sey.
    Ne olur uzme kendini sende, Egeme sIMSIKI saril. Canimsin.
    Opuyorum seni.

    Zeynep

    YanıtlaSil
  5. Hanifecim okuyunca çok üzüldüm ben de. Başın sağolsun. Kendini çok üzmemeye çalış, zor olacaktır biliyorum ama. İnsan herşeye bir süre sonra alışıyor, alışmak zorunda kalıyor.

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin.

    Sevgiler.
    Duygu

    YanıtlaSil
  7. SÖYLENECEK HİÇ BİR SÖZ YOK ÇOK ACI NE DİYİM ALLAH TÜM SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN.UZAKLARDASIN DAHA DUYGUSALLAŞMANA NEDEN OLUYOR SENİN ÇOK TATLI BİR OĞLUN VAR ALLAH SİZLERE UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN CANIM KENDİNE İYİ BAK ÜZÜLME
    NİHAN

    YanıtlaSil
  8. sevgili Hanife,

    bizim de tanıdğımız birisi mi bu kişi? Allah rahmet eylesin..

    YanıtlaSil
  9. Çok üzüldüm Hanife, ölümün karşısında durulmuyor maalesef. Başın sağolsun, hem senin dostun, hem anne,hem eş hem de bir evlat kaybedilen, allah hepsine sabır versin.

    YanıtlaSil
  10. Hanifecim,

    Ne denirki boyle durumlarda, basin sagolsun doldurur mu icindeki boslugu? Boyle seyleri okudukca uzakta olmak beni de cok uzuyor, bir gun bir sevdigimin kotu haberini alicam doye cok korkuyorum...Allah kalanlara sabir versin...

    YanıtlaSil
  11. Basin sagolsun Hanifecigim! Sanki taniyormus gibi sok oldum! Allah kalanlara sabir versin. Allah rahmet eylesin!

    YanıtlaSil
  12. Derlerki olecegimiz gun ana rahmine dustugumuzde belli olurmus. Ne aci dun varsin, bugun yok... Hayat bazen cok agir. Ne dugun gununu nede olum gunlerini degistirmek mumkun. Allah sevenlerine sabir versin. Senin de basin sagolsun...

    YanıtlaSil
  13. Hanifecim,
    Allah rahmet eylesin.Sana,arkadaşının tüm ailesine ve sevdiklerine de sabır versin inşallah.Seni uzakta olan biri olarak iyi anlıyorum. Ailem ben üzülürüm diye bu haberleri bana çok geç söylüyor veya tesadüfen duyuyorum. O zaman daha çok ağlıyorum bende.Uzakta olmak zor.Kendine dikkat et,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  14. Ne tesadüf!.. Biz de dün akşam çok sevdiğimiz bir abimizi arayıp cep telefonunu ablası açınca şok yaşadık... Meğerse Şubat başında kaybetmişiz :(( İnanılmaz bir şok yaşıyor insan, hiç beklemediği anda!!..
    Başın sağolsun demekten başka birşey de gelmiyor insanın elinden...

    YanıtlaSil
  15. Cok tesekkur ederim arkadaslarim.
    Hayat devam ediyor, bir yerlerden tutunup devam etmek zorundayiz bizler de. Yasamimizin, sevdiklerimizin kiymetini daha iyi anliyoruz boyle gunlerde.

    YanıtlaSil
  16. askolsun hanife'cigim yani...
    o güzel yanaklarindan süzülen yaslar bosa degil elbet. ne denir ki? allah baska acilar göstermesin yeter mi? yetmez elbet ama elden ne gelir ki?

    YanıtlaSil
  17. Canim Tijen, Canim arkadaslarim..
    Desteginiz icin cok tesekkurler. Dun yasadigim sok cok agirdi. Butun gun agladim, gozlerimin onunde hep o vardi.
    Bugun iyiyim, hayat suruyor, Ege yanimda, Allah'ima cok sukur..
    Saglikliyiz, sevdiklerim saglikli, sizler gibi dostlarim var, benim icin iki satir yazmissiniz, daha ne isteyeyim..

    YanıtlaSil
  18. hanife canim acini paylasiyorum allah baska aci vermesin diyorum hayattaki her aci bizler icin dayanmasi cok zor hele gurbet elde ama katlaniyoruz yinede egeyi cok optum

    YanıtlaSil
  19. Sagolain Sermin,
    Biz de seni ve bidigi opuyoruz.

    YanıtlaSil
  20. başın sağolsun hanife, okuyunca çok üzüldüm. insan uzakta olunca daha bir etkileniyor...Allah sabır versin...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver