Mutfak Tutkunlari icin Is Imkani

Site okuyucularindan Meltem ve Pinar hanimlar ev yemekleri sunabilecekleri bir mekan acacaklarmis. Burada calisacak becerikli bir hanima ihtiyaclari var. Ilgilenenler olursa asagida bana gondrdikleri mektuptan iletisim bilgilerini alabilirler..

Simdiden hayirli olmasini diliyorum sevgili Meltem ve Pinar.




Sevgili Hanife Hanım, merhabalar…

Size bu mesajı hayırlı bir işe, bir buluşmaya vesile olmanız dileklerimizle gönderiyoruz.

Öncelikle kendimizi tanıtmak gerekirse; Birimiz internet üzerinden kendi websitesi olan bir tasarımcı ve diğerimiz özel bir uluslar arası şirkette çalışan, otuzlu yaşlarında iki bayanız. Bunca yıllık eğitim ve çalışma hayatı boyunca öğrendiğimiz şeylerden biri de; toplumdan, çevremizden aldığımız kadar vermemiz de gerektiği…Çok iyi biliyoruz ki hayat, sevgi, kazanç; çevremiz ile paylaştıkça anlamlı oluyor. Farkettik ki “hep alarak” yaşamak bize göre değil.

Halen kendi ailemizin rahat geçinmesi amacıyla kendi işlerimizde çalışmaya devam etsek de; yaşadığımız muhitte ( Çekmeköy / Ümraniye) önemli ve sizin de özel ilgi alanınız olan önemli ihtiyacı farkettik. Çalışan bayan nüfusu çok yüksek olmasının da etkisiyle, bölgemizde ev yemekleri ( özellikle bayanların günlerde yaptığı türden; mesela mercimek köfteler, zeytinyağlı dolmalar, pasta, börek çörek) yapan bir dükkana büyük ihtiyaç var. Bu noktada bizi son derece heyecanlandıran bir fikirle, arayışa başladık. Amacımız sıcacık ve son derece doğal, ev yemekleri pişiren , ev gibi , evimizin mutfağı gibi bir yer yaratmak. “Dükkan” demiyorum çünkü çıkış noktamız daha çok para hazanma hırsı değil, keyifle yemek yapılan, her hafta yeni – yaratıcı –lezzetli tarifler denenen, işin ucuzuna kaçılmayan, mutlu , huzurlu bir mutfağa ev sahipliği yapmak. Ancak biz yemek yapma konusunda uzman olmadığımız için, 2 ortak olarak bu dükkanın finanse edip, kurulmasına ön ayak olmak, bu vesile ile yemek yapmayı bir tutku olarak seven ve keyifle çalışıp, hayatını bu şekilde kazanmak isteyen ev hanımlarına da iş olanağı yaratmak istiyoruz. Krizde bu tip bir yatırım yapmanın çok da cesaretli bir adım olduğunun farkındayız ancak bu bizi korkutmuyor. Çünkü severek, özen göstererek, iyi niyetlerde atılan adımların güzel şeylere kapı açacağına inanıyoruz.



Sizin yemek ve tarifler konusundaki tutkunuzu ve özeninizi çok yakından biliyor ve takip ediyoruz.

Websitenizi sürekli takip eden hanımların da aynı tutkuyu paylaştığını düşünüyoruz…

Sizden desteğinizi istediğimiz konu ise; bu hevesi bizimle paylaşabilecek, çalışmak isteyen, güzel yemekler üretip, insanlarla paylaşma arzusunda olan insanlarla aramızda bir köprü kurmanız. Kimbilir belki de tüm hayali, arzusu bu tip bir işte çalışmak olan bir hanıma, hayalini gerçekleştirme fırsatı yaratırız beraber. Bu çağrımızı blogunuzda yayınlayabilirseniz, ya da bildiğiniz bu tip bir olanakla ilgilenecek kişileri bize yönlendirirseniz çok çok mutlu oluruz.



Bize ulaşmak isteyen kişiler kontak bilgilerimiz;



potikaremutfak@gmail.com

Cep Tel: 05327172446- 05355819800



Sevgilerimizle;

Pınar & Meltem

Yorumlar

  1. hanifecıgım hıc yenı tarıfların yok.hamıle oldugun ıcın yenı bır seyler vardır dıyorum ama yoksun sanırım sadece yaptıklarını evdekılerle paylasıyorsunnnnnn :)sebnem

    YanıtlaSil
  2. Sebnem'cigim,
    Mutfakta tencere elbette kayniyor, ama sadece karin doyurmak gayemiz:) Yoksa benim yeni tarifler falan denemek gibi luksum kalmadi, cabuk yoruluyorum artik, o yuzden buraya yazacak birseyler de cikmiyor. Cok onceden yaptigim bir iki tarif bile arsivde bekliyor, daha onlari yazmam lazim:) Belki snein mesajinla iki satir karalarim :)
    Optum seni...

    YanıtlaSil
  3. canım benım kıyamam sana hamılelık zor,ınsallah az kaldı dogumdan sonrada gercı bız burada senı uzunca bur sure goremeyız ama ne yapalım :))) optum senı ve egemıı. sebnem

    YanıtlaSil
  4. Hanife'ciğim,
    Sen bebeğini sağlıkla al kucağına önemli olan o:) Ne de olsa fırsat bulduğunda, halin olduğunda tekrar başlarsın tariflere. Bak bende böyle bir bahane olmamasına rağmen ben de neredeyse hiç birşey eklemiyorum. Tembellik mi, isteksizlik mi ne dersen artık. İyi haberlerini bekliyorum:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Ben de seni optum Sebnem'cigim.

    Elvan'cigim,
    Cok sagol. Vakit sorunum yok ama dedigim gibi canim istemiyor hic mutfaga girmek, bir de yas gecti artik diyorum:)) Hamilelik zorluyor:)
    Sevgilerimi gonderiyorum sana....

    YanıtlaSil
  6. hanifecigime cok teşekkür ediyorum harika ya

    YanıtlaSil
  7. Çalışmalarınız güzel beğendim ben

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Hanife Hanım,

    Rahat ve kolay bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.Sitenizi açtığınızdan beri keyifle takip ediyor ilk defa yorum yazıyorum.

    Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

    Elif

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver