tag:blogger.com,1999:blog-11408810.post7117679982193361535..comments2024-01-02T01:43:46.121-07:00Comments on Hanifenin Tarifleri: Pastirmali Pide & Pirasali BorekUnknownnoreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-2493593327395726612008-03-03T11:47:00.000-07:002008-03-03T11:47:00.000-07:00Merhaba Filiz,Yasak olan seyler cok tatli gelir in...Merhaba Filiz,<BR/>Yasak olan seyler cok tatli gelir insana. Haklisin, ben de Ege'ye hamileyken bircok seyden mahrum etmistim kendimi:)<BR/>Ama en kiymetliler icin deger degil mi?<BR/>Sen de bebek gelince acisini cikarirsin:)Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-64877385294232442662008-02-29T07:59:00.000-07:002008-02-29T07:59:00.000-07:00Şimdi ben hamileyim ve şarküteri ürünleri yasak ya...Şimdi ben hamileyim ve şarküteri ürünleri yasak ya bana, o nedenle canım nasıl pastırma, sosis, sucuklu tarifler çekiyor anlatamam.. mmmmm.. bu da nefistir eminim, yiyebilenlere afiyet şeker olsun:-)Filiz Morkoçhttps://www.blogger.com/profile/16577756029816936750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-73912552727383278762008-02-26T10:05:00.000-07:002008-02-26T10:05:00.000-07:00Munevver'cigim,Tereyag yapmayi ogrendim boylece:)H...Munevver'cigim,<BR/>Tereyag yapmayi ogrendim boylece:)<BR/>Hic atar miyim kalani, kestirdigim yogurdun suyunu ekmekte degerlendiririm ben. Cok guzel olur. <BR/>Amin diyorum, guzel yorumun icin..<BR/>Ben de sana cok uzaklardan gonderiyorum sevgimi..Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-53926801229069006962008-02-26T06:22:00.000-07:002008-02-26T06:22:00.000-07:00Sevgili Hanife, rahmetli annem kremadan tereyağ ya...Sevgili Hanife, rahmetli annem kremadan tereyağ yapardı. Kremayı çok çırparak kestirirdi.Suyunu alır kalan kısım tereyağ olurdu. Ama bu, birkaç gün sürerdi. Seninki de ziyan olmamış, güzel bir pidede kullanılmış. Eline sağlık.<BR/><BR/>Pırasalı börek de bizim vazgeçemediklerimizden. Allah hepimizin ağız tadını eksiltmesin.<BR/><BR/>Sevgiler İstanbuldan.<BR/><BR/>Nane Limonmunevverhttps://www.blogger.com/profile/06489302200578470213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-54607330926927598692008-02-24T12:54:00.000-07:002008-02-24T12:54:00.000-07:00Defne'cigim,Pirasali borekler cok lezzetli oluyor ...Defne'cigim,<BR/>Pirasali borekler cok lezzetli oluyor gercekten. Milfoy oldukca yagli ama lezzeti tartisilmaz. Sanki soguk yeyince daha cok seviyorum ben milfoyu:)<BR/><BR/>Pinar'cigim,<BR/>Tesekkurler.Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-67131559797126969382008-02-24T12:12:00.000-07:002008-02-24T12:12:00.000-07:00Harika görünüyor her ikis de.Pırasalıyı deneyebili...Harika görünüyor her ikis de.Pırasalıyı deneyebilirim.pinarbkhttps://www.blogger.com/profile/17495520724417542892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-69332064822707573382008-02-24T09:14:00.000-07:002008-02-24T09:14:00.000-07:00Börek ne güzel görünüyor Hanife'ciğim, ellerine sa...Börek ne güzel görünüyor Hanife'ciğim, ellerine sağlık! Ben de geçenlerde ilk defa yaptım hazır yufka ile pırasalı börek. Geçekten lezzetli bir börek. Milföy ile daha bir çıtır çıtır olmuştur.Defnehttps://www.blogger.com/profile/02032055936742320180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-9274403918697207922008-02-24T09:02:00.000-07:002008-02-24T09:02:00.000-07:00Evet Turkmen,Ciprtigim krema cok fazla oldugundan ...Evet Turkmen,<BR/>Ciprtigim krema cok fazla oldugundan derin cirpma kabinda bir kac kere cirptim ve son cirptigim parca kesildi. Altta kalan krema parcalari cok kere cirpildigi icin kesildi.<BR/>Tesekkurler verdigin bilgi icin.Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-21254915450226970732008-02-24T09:01:00.000-07:002008-02-24T09:01:00.000-07:00Evet Turkmen,Ciprtigim krema cok fazla oldugundan ...Evet Turkmen,<BR/>Ciprtigim krema cok fazla oldugundan derin cirpma kabinda bir kac kere cirptim ve son cirptigim parca kesildi. Altta kalan krema parcalari cok kere cirpildigi icin kesildi.<BR/>Tesekkurler verdigin bilgi icin.Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-4755686456751694732008-02-24T08:56:00.000-07:002008-02-24T08:56:00.000-07:00Tesekkurler Kizilcik surubu..Tesekkurler Kizilcik surubu..Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-75789625455952220092008-02-24T07:04:00.000-07:002008-02-24T07:04:00.000-07:00Hanife selam,Krema fazla cirpildiginda kesiliyor. ...Hanife selam,<BR/><BR/>Krema fazla cirpildiginda kesiliyor. Bir iki sefer benim de basima geldi. Pek de hos bir tecrube olmuyor dogrusu. Ozellikle artik hrsey bitti, en son pastanin insasi kaldi gibi bir ruh haline girmisken. Fazla cirpma ile tam kivaminda cirpma arasinda da bicak sirti inceliginde bir cigzi var. Oh, ne guzel oldu oluyor derken kesilebiliyor krema. O yuzden en iyisi yumusak tepecikler olusana kadar mikserla cirpmak, eger hala biraz daha cirpmak gerektigini dusunuyorsan, balon cirpici ile devam etmek. Aslinda kesilme lafi da pek dogru degil bence, cunku krema yapisi itibari ile cirpildikca yaga donusuyor. Neyse...Ellerine saglik, pide cok guzel gorunuyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-16382356487862312782008-02-23T13:44:00.000-07:002008-02-23T13:44:00.000-07:00Cok lezzetli görünüyorlar,ellerinize saglik.Sevgil...Cok lezzetli görünüyorlar,ellerinize saglik.Sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-56447322804590534062008-02-23T10:07:00.000-07:002008-02-23T10:07:00.000-07:00Cok tesekkurler Fahriye'cigim.Guzel bir hafta sonu...Cok tesekkurler Fahriye'cigim.<BR/>Guzel bir hafta sonu dilerim sana..Hanifehttps://www.blogger.com/profile/13885234390882825102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11408810.post-83506200172518538362008-02-23T03:49:00.000-07:002008-02-23T03:49:00.000-07:00CANIMMM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOLAR MUTL...CANIMMM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOLAR MUTLAKA YAPMAMM LAZIM DEDİRT VE TOK OLMAMMA RAĞMEN OLSADA YESEM DEDİMMM SAĞLICAKLA HEP MUTLU KAL (fahriye)Anonymousnoreply@blogger.com