Perşembe, Mart 17, 2005


FISTIKLI KROKAN Bu tarifi sevgili arkadasim Sebnem verdi. Banada biraz gönderdi sagolsun. Bende hemen fotografini çekip tarifi aldim. Tadi muhtesem.. Malzemeler: 2 su bardagi tuzsuz fistik(ustundeki ince kabuklari ile ama tercih edilmesse kabuklar ayiklanabilir)
1 su bardagi seker
yarim su bardagi su
Yapilisi: Su ve seker tavaya konur,ustu kopuklenene kadar karistirilarak pisirilir.Sonra fistiklar eklenir ve atesin alti kisilir,.kopukler kahve rengi olana kadar pisirilir.sonra tavadakileri aleminyum folyaya yaygin bir sekilde dokulur ve sogumasi beklenir. AFIYET OLSUN

1 yorum:

  1. Slm hanife bunlar harika gorunuyor, resimlerini cekmen iyi olmus. Benide unutmamisin tsk ederim.,
    sebnem

    YanıtlaSil