Perşembe, Nisan 07, 2005

Et Haşlama


Et yemekleri bizim evin vazgeçilmezleridir. Eşim tam bir et tutkunu. Özellikle mangalda pişen kebablar ve haşlama.. Bol limonlu ve karabiberli haşlama oldumu başka yemek asla istemez. Ben etleri 1 saat kadar kısık ateşde haşladıktan sonra bir bütün soğan ekliyorum. Aslında arnavut soğanı bu yemeğe daha çok yakışır ama ben haşlamada soğan yemediğim için bütün atıp sonra çıkartıyorum. Havuç ve patatesli bir haşlama yemeği Ege'm içinde çok sağlıklı..

5 yorum:

  1. Bir dahaki haslamanizi birde kereviz saplari ilave ederek deneyin pisman olmayacaksiniz.:)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle size katılıyorum Sevgili Deniz. Ancak mutfak konusunda katı kuralları olan bir eşim var ve bu yemek onun as yemeklerinden. O yuzden onun sevdigi gibi yapmak zorundaydım. Yoksa bende kereviz sapını katıp yemegi sevenlerdenim.
    Bu eklemeyi yapmanız cok iyi oldu. Tesekkur ederim..

    YanıtlaSil
  3. Nice site!
    [url=http://qlzvrdua.com/yrpm/nftb.html]My homepage[/url] | [url=http://rgtlaruo.com/rawu/vbhd.html]Cool site[/url]

    YanıtlaSil
  4. Good design!
    http://qlzvrdua.com/yrpm/nftb.html | http://rtgcbixt.com/gfmz/zslx.html

    YanıtlaSil