Anneler Gununuz Kutlu Olsun


Bugun Anneler Gunu.. Anne olmanin ne demek oldugunu 1,5 yildir biliyorum. Ama anneligi annemden cok uzaklarda tatdim. Annenin yerini kimsenin, hicbirseyin tutmayacagini o zaman daha iyi anladim.

Buraya ilk geldigimde kabullenememistim bu ayriligi. Cok isyan etmistim. Ama hayat devam ediyor. Insanoglu yasamak icin alismak zorunda, yoksa hayat nasil devam etsin. Gunler geciyor, alisiyorsun. Yadsimiyorsun bir zaman sonra.. Bir sure sonra, telefonda konusurken bogazin daha az dugumleniyor.. Ama bayramlar olunca, anneler, babalar gunu olunca cok zor oluyor. Yanliz basina gecmiyor.. Ben ne yazik ki yarinda annemden ayri dorduncu anneler gununu gecirecegim. Belki tek tesellim Ege`nin varligi olacak..

Ben, iki anneminde anneler gununu yurekden kutluyor ve ellerinizden opuyor, size simsiki sariliyorum. Bu guller sizler ve tum anneler icin....................

Yorumlar

  1. Hanifecim, bende senin anneler günün içtenlikle kutluyorum. Annene inşallah yakında kavuşursun.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sagol Aslicim.. Seninde annler gunun kutlu olsun. Guzel kizlarinla gecirecegin nice nice mutlu anneler gunu diliyorum..

    YanıtlaSil
  3. HANIFECIGIM ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN,YOLLADIGIN KART CIN TSK EDERIM.
    SEBNEM

    YanıtlaSil
  4. Ben tesekkur ederim Sebnemcim...
    Insallah daha nice anneler gunune Guzel Burcunla birlikte..

    YanıtlaSil
  5. Hanifecim, annenden ayri olman uzerine yazdigin seyleri yurekten hissediyorum,hamdolsun bu yil annem bizimle oldugu icin bugunu onunla geciriyor olmanin guzelligini yasiyorum...ins,en hayirli zamanda bugunu annenle birlikte gecirmen temennisiyle...anneler gunun kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  6. Arzucum,
    Guzel ve icten dilegin icin cok tesekkur ederim. bende gecen sene Turkiyedeydim ama bu sene yine ayriyim.. Ne yapalaim bizim kaderimiz buymus diye avutuyoruz kendimizi...
    Annenle ve guzel kizin Alarayla birlikte nice uzun ve guzel anneler gunu diliyorum...

    YanıtlaSil
  7. Hanifecigim.
    Guzel Egen de kutlamistir anneler gununu, ben de senin anneler gununu kutluyorum, evladinla daha nice mutlu, saglikli anneler gunlerine insallah.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Cok tesekkurlerler Zeynepcim..hepimiz icin uzun saglikli yilar diliyorum bende annelerimizla sevdiklerimizla beraber..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver