Davet 2

Merhaba Arkadaslar...

Davet icin yayınladıgım yazıya mesaj bırakan arkadasların isimlerini bu listede yayınlıyorum. Ayrıca sizlerin bulusma yeri ve sekliyle ilgili goruslerinizi de almak istiyorum.

Nilufer
Aslı -Zeytin Agacı
Ozlem - Janjanlı
Devletsah
Fethiye - Tasty Stuff
Cimcime
Gonul
Hande Cavusoglu

Nurbeyaz (kesin degil)
Nazlı ve Diger grupdaki arkadaslar(tarihlerimiz uyarsa)


Tarih icin Temmuz bası sanırım sizlere uyuyor.. Bulusma yeri icin oncelikle hangi yakada olmasını ya da nerede olmasını arzu ediyorsanız ya da bununla ilgili goruslerinizi bekliyorum.

Yorumlar

  1. Benim için 7-8-9 temmuz ve hafta içi günler uygun değil. Onun dışında şimdilik uyar.

    Heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de heyecanlıyım inan.. Tarihleri boyle acık yazmak cok iyi olmus Devletsah.. Bulusmanın sekliyle falan da iligili goruslerinizi bekliyorum..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. selam gelmek isterim ama ankaradayım

    YanıtlaSil
  4. Eger gun olarak bana uyarsa ben de isterim gelmeyi. Cok iyi dusunmussun Hanife, bulusma yeri olarak oncelikle hangi yaka olacagina karar verilse daha iyi olur gibime geliyor. Anadolu - Avrupa?

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Mesajim bitmedi, devam ediyorum. Mesela ben eger karsiya tasinmis olursam Anadolu Yakasi daha uygun olur ama gecen hafta 2 kere Rumeli Hisari'na gittim harikaydi :) orayi tavsiye ederim bulusma icin. Acik hava civil civil kus sesleri, essiz bogaz manzarasi, Karsida oturanlar ben de dahil, vapurla kolayca gecebiliriz o tarafa. Tarih olarak ta once su hamile egitim kursuna ve ne zaman tasinacagima bakmam lazim, dedigim gibi benimki kesin degil ne yazik ki. Esimle de konusur belirlemeye calisirim, su tasinma islerini falan hayirlisiyla.... Kesin bir pazar gunu mu bulusuluyor bu arada?

    YanıtlaSil
  7. Seniye'cigim,
    Seni tanımak benim icin buyuk zevk.. Seninde soyledigin gibi oncelikle hangi yakada ne nasıl bir yerde bulusulacak?? Kapalı bir yer ya da cafe gibi mi olacak?? Yemek icmek olayı nasıl olacak bunlarla ilgili gorus almak istiyorum tum katılan arkadaslardan emrivaki yapmak hic istemem..
    Mesela benim aklıma soyle birsey geliyor. Nerede bulusacagımızdan ziyade yemk olayı icin katılan arkadaslardan isteyenler birseyler getirir ve boylece yemek sorunumuzu gidermis oluruz. Bilemiyorum. Su birkac gun icinde arkadaslar gorus bildirirse yakında belirleriz en azından hafta sonuna kadar. Cunku ben carsamba gunu yolcuyum insallah:)))
    Saglıcakla...

    YanıtlaSil
  8. O zaman gidilecek yer konusunda bilenlerin yardimci olmasi lazim, nerelere disardan yemek getirilebiliyor, belki piknik alani gibi bir yer olmasi gerekir. Ben de isterim, bakalim INSALLAH bir mani cikmaz. Ben dedigim gibi kesin soz veremiyorum, ama size yardimci olmaya calisirim gelemesem bile.

    YanıtlaSil
  9. Tesekkurler Seniye.. Umarım gelirsin..

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,
    Aranıza çok yeni katılmış olmama rağmen çocuklar gibi heycanlıyım birbirimizi tanıyacağımız için.
    Ben Anadolu yakasında oturuyorum , benim için buluşma yerinin hangi yakada olacağı çok önemli değil , ama anadolu yakasında fenerbahçe sahilde bir park var onun içinde deniz kenarında bir cafe var.Adı romantica'mıymış eşim öyle söylüyor ( ama emin değil ).Bilenler için eski piramitin orasıymış.Ben istanbullu olmadığım için çok iyi bilmiyorum.Açık büfe pastalar var , güzel bir yer. Belki orda buluşabiliriz.
    Görüşmek dileğiyle,
    Sevgi ve sağlıcakla,

    YanıtlaSil
  11. Hanife merhaba,

    Bence buluşma yerine sen karar ver bizler sana uyalım çünkü,hepimiz için uygun bir yer aramaya kalkarsan bence bu imkansız olur öncelikle sana uygun olan bir yer belirle bende cimcime gibi benim için farketmez diyorum ben Avrupa yakasında oturuyorum ama Anadolu yakasınada pekala geçebilirim .
    Bu arada benimde aklıma bir şey geldi sana alternatif olsun diye yazıyorum cumartesi veya pazar günü nasıl uygun görürseniz hep beraber brunch'a gidilebilir İTÜ'nün sosyal tesisleri var fiyatları çok uygun dışardan misafir götürebilme imkanımız var ama tabii buluşma haftasonu olacağı için yinede sormam lazım belki haftasonu oldugu için kabul etmeyebilirler.

    YanıtlaSil
  12. Pardon ismimim yazmamışım ben Nilüfer

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Cimcime ve Nilufer..
    Ben de cok heyecanlıyım sizler gibi.
    Benim icinde sorun degil nerede olacagı. Hatta yolumun uzerinde olanları arabamla alırım bile. Ben turkiye'de son 4 yıldır bulunmadıgım icin son yıllarda nereler acıldı faşan cok bilmiyorum. O yuzden sizden yardım istedim. Kayınvalidemin ve annemin evi sehrin iki ucunda (biri k. cekmece diheri cengelkoy). Sizleri evde misafir etmeyi cok isterim ama ters yerler. Sehir merkezi olması hepimiz icin daha iyi sanırım.
    Eski piramidi cok iyi biliyorum.. Cimcime sen orada bir arastırma yapar mısın, yani fiyatlar ve pazar gunu icin 10-12 kişilik yer ayarlama durumları nedir. Yemek durumları falan.. Sanırım bazı arakadaslarda cocuk da var. En azından benim minik canavarım. O yuzden ufak cocuklarında rahat edebilecegi bir yer olmalı diyorum..
    Nilufer, ITU tesisleri de guzel bir yerde. Sen de sorabilirsen aynı seyleri. Devletsah ve Ozlem, pazar gunleri musait. Diger arkadaslarada hafta sonu uyuyor. O yuzden pazar gunu olacak..
    Temmuz 3 pazara dek geliyor..
    Bu tarif sanırım herkese uyuyor..
    Ben ayrıca listedeki arkadaslara tek tek mail yazacagım.
    Sizden haber bekliyorum...

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar merhaba;

    Eğer biz marifetlerimiz gösterip yemek götüreceksek süper bir yer biliyorum. Biz eşimle pazar kahvaltılarını zaman zaman orada yapıyoruz. Çengelköy'deki Çınaraltı kahvesi. Deniz kenarında harika bir manzarası var. Biraz salaş ama genellikle kalabalık oluyor. O kadar bayana yer bulurlar herhalde :) İçecek olarak da çay kahve, soğuk içecekler ne ararsanız var. Hatta yiyecek olarak da sucuklu yumurta.. (ya ben sucuklu yumurta denince direkt acıkıyorum:) Ne iş anlamadım. )

    Ayın 3'ü benim için uygundur.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Harika bir yer...
    Kayınvalidemler Cengelkoy'de oturuyor. Biz de kahvaltı, aksam cayı hep oaradayız. Evden getirdiklerimizi de yiyebiliyoruz. o zaman soyle yapalım.. Bu 3 yer de sehir merkezi gibi sayılır. Yani cok ucra yerler degiller. Dedigim gibi yolum uzerinde olanları almam bile mumkun..
    Bu uc yer icin oylama yapalım, ben arakadslara bir mail geceyim bakalım nasıl cevaplar gelecek.....

    YanıtlaSil
  16. Arkadaslar yeniden merhaba..
    Onceki iki mesajımda Cengelkoy icin kendi icimde catıstım:) Yani kayınvalidemin evi Cengelkoy rasathane'de. Sizleri orada misafir etmekden cok buyuk mutluluk duyarım. Cengelkor merkez olmaıdı icin ilk mesajda sehir merkezi degıl dedim. Yanlıs anlasılmasın lutfen;)))
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  17. Hanife ,
    Ben ancak hafta sonu araştırma yapabilirim.O yüzden hafta başında size sonuçları iletebilirim.Bu arada ben belki temmuz başında italya'ya gidebilirim ama daha kesin değil.Umarım bir aksilik çıkmaz çünkü çok istiyorum sizlerle tanışmayı.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  18. Umarım bulusabiliriz Cimcime...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver