Davet 4

Bu sefer ki davet yazımı bu meyva görüntüleri ile yayınlamak istedim.. Daha sıcak olsun diye.

Biraz taze bahar meyvası almaz mıydınız???




Merhaba Sevgili Arkadaşlar..

Biliyorsunuz yolculuğuma iki gün kaldı. Son hazırlıklar, koşturmalar devam ediyor. Buluşmamızla ilgili son gelişmeleri aktaracağım bu yazıda..

Sanırım görüşler çoğunluk olarak Çengelköy Çınaraltı Kahvesi'nde ağırlık kazandı. Sabah saatlerinde bir buluşma olursa, hem kahvaltı gibi olur diyoruz hem de trafik ve park sorunu çok yaşanmaz. Arzu eden arkadaşlar kendi hazırladıkları ikramlikları getirmeleri fikri için çok konuşulmadı, ama bu kahvenin o yönde bir sıkıntısı yok. İstediğiniz şeyleri getirip oradan alacağınız içecekle yiyebiliyorsunuz. Ya da basit ızgara balık ve sandviç çeşitleri zaten var. Benim görüşüm bizlerin hazırlayıp getirmesi yönünde, bilmem siz dostlar ne düşünürsünüz?

Tarih için 3 ya da 10 Temmuz diyoruz.

Mesajlarınızı buradan ya da sağda 'Bana Ulaşın' yazısına tıklyarak ulaştırabilirsiniz. O tarihe kadar cok kere yazışabiliriz sanıyorum. En azından burada yayınlayacak tariflerimin çok olacağını düşünüyorum:)) Becerikli akrabalarım sayesinde tabi.. Ben tatildeyim:) Sadece fotoğraf çekip burada yayınlmayı düşünüyorum. Nasıl iyi fikir değil mi??

Hepinize güzel pazarlar ve mutlu, güneşli bir yeni hafta diliyorum....
Sağlıcakla.............


Yorumlar

  1. Merhaba Hanife,
    Hafta sonu Fenerbahçedeki/Romantica cafe'ye gidemedim araştırma yapmak için , herhalde artık gerek te yok.Çünkü buluşma yeri Çengelköy/Çınaraltı Kahvesi olarak çoğunluk onayını aldı sanırım.Yine de isterseniz bu hafta sonu araştırma için Romantica'ya gidebilirim.
    Bu arada sana iyi yolculuklar,yolun açık olsun:)
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. Iyi Yolculuklar sizlere,

    Bir gun yolunuzun Fransa'dan gecmesi umudyla,

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Cimcime..
    Bulusma gunune daha cok var, oneriler olabilr ama surekli degistirmek de kolay olmaz diye dusunuyorum. Sen yinede arastır bakalım. Alternatif olarak durur.
    Temennilerin iicn tesekkur ederim. Egeyle cok ihtiyacım olacak bu dileklere...

    Ozlem merhaba,
    NAsıl arzu edersen canım. Neler getirilecegini hic konusmadık. Bilmiyorum zaten bu sadece bir teklif, uygun olmazsa orada da yemek alınabiliyor. Hatta senin gibi uzakdan gelen arkadaşların bir sey yapmasına bile gerek yok..
    Acık adresi net bilmiyorum. Ama Cengelkoy merkezde, Cınaraltı kahvesi ya da super baba kahvaesi diye falan sorarsan herkes bilir..
    Seni mutlaka alırız. Ben ya da Nilüfer. Bu konuda endisen olmasın...

    Sevgili Sarah,
    Cok istiyorum Fransa'ya gelmeyi. Ozellikle Paris tabii. Bordeoux, Nice.. İnsallah birgun.. O zaman da seninle tanısırız ne dersin??
    Ya da sen buraya gel. En guzeli. Montreal'i gormus olursun boylece..

    YanıtlaSil
  4. Özlem Mailimi almadın mı ?
    Ben seni Beşiktaştan alacağım hiç merak etme

    YanıtlaSil
  5. Hanifecigim size hayirli yolculuklar huzurlu ve guzel bir tatil diliyorum. insallah her gununu dolu dolu yasarsin ve donersin,sanirim en onemlisi bu.ben niyeyse donerken hep yapamadiklarimi dusunerek kiziyorum kendime. iyi degerlendirmek lazim Turkiye tatillerini.saglicakla kal,bulusma gununden resim yollarsan ne cok sevinirim,gonlum sizlerle olacak.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Nurbeyaz,
    Cok tesekkur ederim temmenilerin ve tavsiyelerin icin. Haklısın, cok iyi degerlendirmek gerek. Ben gecen sene bircok seyi yapamadan bircok yere gidemeden geri donmustum. Bu sene insallah cogunu yapacagım. Resimleri burada yayınlarım belki..
    Sevgiyle Kal...

    YanıtlaSil
  7. Hanife, tegetten kaciriyorum bu bulusmayi!. 2 Temmuz'da Ist'a inecegim ama hemen Mersin'e gecmeyi dusunuyorum. 10 Temmuz'da da buraya geri donuyor olacagim. Sizlere iyi eglenceler. :)

    YanıtlaSil
  8. 10 temmuz bana uygun daha once de konustugumuz gibi :) cok heyecanliyim :)
    ben de birseyler getiririm, ama su anda ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi. sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Fethie'cigim..
    Senin tarihine uyalım diye Temmuza aldık ama yine de uymuyor ne yazık. İnan cok uzuldum. Kısmet degilmiş. Hic kalmayacak mısın İstanbul'da??

    Zeynep'cigim..
    Yeter ki goruselim ne yapılıp getirilecegi onemli degil. Gonuller bir olsun degil mi?
    Ben de cok heyecanlıyım. Artık aynı sehirdeyiz:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver