Davet

Merhaba Sevgili Arkadaslar....

Site okuyucularindan Sevgili Nilufer'in beni, esinin yaptigi Antep isi lahmacunu yemege davet etmesiyle aklima guzel bir fikir geldi. Cogunuzun bildigi gibi Haziran basinda Istanbul'a geliyorum. Biz Nilufer'le gorusup tanismayi dusunuyoruz. Ben burada tanidigim siz arkadaslarimla yuzyuze gorusmekden buyuk mutluluk duyacagim. Bu gorusmeye arzu eden herkesi davet ediyoruz..

Bununla ilgili gorus ve yorumlarinizi bekliyorum.. Buradan ayrilana kadar bir tarih ve yer belirleyebiliriz diye umuyorum...
Sevgiyle kalin....

Yorumlar

  1. sevgili Hanife ne iyi keske bende istanbula gelebilseydim ama bu sene malesef.. insalalh seneye ama bu arada ben amerokada PA dayim bu ralara gelirseniz sizi seve misafir ederim.Bu ara da benimde 25 aylik oglum var hem guzel guzel oynarlarda sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Aybala....
    Ne guzel olurdu bu sene sende gelseydin.. Ama belki dedigin gibi Amerika'da gorusuruz.. Ege'de 20 aylik su anda.. Iyi arakadas olurlar.. Bende yolunuz buraya duserse beklerim...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. merhaba hanife, ne guzel bir fikir. tanismanin olacagi tarihte belki bende istanbul'da olabilirim. Ankaraliyim ama teyzem ve dayimi gormeye gelmeyi dusunuyordum.Insallah yuzyuze de tanisabiliriz.(bu arada ABD ye yolun duserse bende beklerim,bebisim yok ama soz Ege'yle ben oynarim ;))

    YanıtlaSil
  4. BİZDE SİZİN GİBİ BİR BULUŞMA AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ. ARKADAŞIMIZ SERRA ( DANTEL VE ÇEYİZ DÜNYASI ) KANADA'DAN GELİNCE ORTA Bİ YERDE BULUŞMA PLANLIYORUZ. AYNI GÜN OLSA SİZİNLEDE GÖRÜŞSEK. HEM DAHA BÜYÜK Bİ BULUŞMA OLUR. ÇOK SEVİNİRİM....

    YanıtlaSil
  5. Oooo ne güzel! kiskandim sizi Hanife ve arkadaslar:) Ben gelemiyecegim, neyse haberleri artik buradan aliriz!

    YanıtlaSil
  6. Hanifecim bu davete ben de katılmak isterim. Mümkün olabilirse.Güzel bir düşünce.Çok heyecan verici olur.Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Nurbeyez..
    Sen hangi tarihlerde Istanbul'da olacagini bildirirsen ona gore bir tarih ayarklariz. Ben burada herkesin musait oldugu tarihleri biraraya getirip ortak bir gun saptama yaparim. Eger tabi senin icin tarihleri saptamak senin icin mumkunse. Cok sevinirim seni tanimakdan..
    Ayrica Amerika davetin icinde tesekkurler. Cok incesin.. Insallah birgun , neden olmasin? Ege isini dert etme, onun cani pek sikilmaz. Eger karistiracak cok sey varsa, ozelliklede elektronik esya tamamdir:))

    Merhaba Nazli,
    Sizlerle bulusmak cok iyi fikir. Portakal agaci sayesinde bizde bu yola girdik ve ne guzel dostluklar kurduk.. Sizlerle yuzyuze tanismak cok iyi olur.. Soyledigim gibi tarih dilimleri uyarsa cok sevinirim.. Haziran ayinin 20 sinden sonra gibi gozukuyor su an icin . Sizlerde belirtirseniz tarihi ayarlayabiliriz umarim..

    Dilek'cigim,
    Keske sende gelebilsen. Ne hos olurdu.. Insallah bir dahaki sefere..

    Asli'cigim,
    Senin geleceginden eminim zaten. Ben seni tanimaktan, yani yuzyuze tanimakdtan cok mutlu olurum.. Burada kurdugumuz arkadaslik cok guzel.. Sen zaten Istanbul'dasin. TArih icin sorun olur mu bilmem.. Dedigim gibi Haziran 20 den sonra gibi gozukuyor su anda..

    Sevgiyle kalin arkadaslarim..

    YanıtlaSil
  8. peki ya biz ankaralılar ne yapsın :((( Gidebilenlere şimdiden iyi eğlenceler..

    YanıtlaSil
  9. Tesekkurler Sule'cigim..
    keske hepimiz biraraya gelebilsek..

    YanıtlaSil
  10. Sulecim bende Ankaraliyim ama Istanbul'a gitme ihtimali olan bir Ankaraliyim.belki Ankarada da ayarlanabilir bir bulusma.ne dersin. ayy cok heyecanli Insallah gerceklesir.Hanifecim ya benim gelme tarihini bildirmem icin cok erken,cunku daha Turkiye ye gitme tarihim bile belli degil. belli olunca ben yazarim.hadi saglicakla kalin(Ege icin de bol bol karistiracak sey var:))

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nurbeyaz,
    Davetin icin tekrar tesekkurler.. Ben de yolunuz buralara duserse seve seve misafir ederim sizi..
    Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  12. Merhaba;

    Hafta ici olmadığı taktirde bende geleblirim.

    Hoşgeldiniz,

    YanıtlaSil
  13. Cok sevinirim Devletsah,
    HAfta ici olmaz buyuk olasilikla. Diger arkadaslarda calisiyorlar buyuk cogunlukda.. Cok sevindim..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Buyuk bir ihtimalle gerceklesecek bir is gezisiyle birlestirip, temmuz basinda Turkiye'ye gelmeyi planliyorum. Istanbul uzerinden Mersin'e gecmeyi dusunuyorum. Planlar kesinlesince, sizin bulusma zamanina denk gelirse, kapinizi bir de ben calarim insallah ;)

    YanıtlaSil
  15. Fethiye'cigim,
    Bu harika olur.. Aklimdan sen gectin, acaba dedim kendi kendime. Ama bu cok guzel haber. Temmuz basi gibi su an icin listedeki arkadaslara sanirim uyuyor:))

    YanıtlaSil
  16. Ozlem'cigim merhaba..
    Hafta sonu olacak buyuk olasilikla. Senin icin pazar olur.. Cok sevinirim tanismaktan..

    YanıtlaSil
  17. Merhaba ,
    Okuduğum an çok mutlu oldum.Bende tanışmak isterim sizlerle , tabii aranıza kabul ederseniz beni...
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  18. Ne demek Cimcime,
    Seninle tanismak benim icin buyuk zevk.. Iyi ki varsiniz.. Saniyorum Istanbul'dasin?? Tarih sorun olmaz degil mi?

    Sevgili Gonula,
    Cok sevinirim katilmandan.. Guzel kiizni ve seni tanimka benim icinde ayri zevk. Hele Ege icin ablalaik yapmasi daha guzel. Yoksa ben Ege ile ilgilenmekden cok sye kacirabiliyorum bu tur toplantilarda:)) Ablalik yapmasi harika olur.. Sanirim seninde tarih sorun yok degil mi Gonul'cugum??

    Sevgiyle ...

    YanıtlaSil
  19. Merhaba,
    Eveet istanbuldayım , Haziranın ilk haftası annemleri görmeye Kayseri'ye gidebilirim belki , onun dışında bir programım yok şimdilik... Görüşmek ümidiyle,
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  20. Haziran 20 den sonra gibi gozukuyor su anda.. Sana da uyuyor sanirim:))

    YanıtlaSil
  21. İstanbul'da oturuyorum ve ben de katılmak isterim. Ege'nin şirinliklerini yakından görmek daha güzel olacak:)
    Sevgilerimle, umarım görüşürüz...

    YanıtlaSil
  22. Tabıı kı cok memnum olurum Hande Hanım.. Ben bırkac gune kadar tam
    listeyi ayarlayıp tarih konusunda yeniden mesaj yazacagım..
    Sizi tanımak benim icin buyuk zevk..
    Sevgiler..
    Hanife

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver