3 Temmuz'da Buluşuyoruz

Merhaba Arkadaşlar...

Buluşma ile ilgili tarih ve yer saptandı bildiğiniz gibi.
3 temmuz'da saat 12.00 gibi Çengelköy Çınaraltı Kahvesinde buluşuyoruz. Katılan arkadaşlardan bana gelen sorularda kaç kişi olacağımız ve katılan arkadaşların yemeklik birşeyler getirip getirmeyecekleri merak ediliyor. Ben bunun için sizlerden bu yazıya yorum olarak cevap vermenizi rica ediyorum. Yemek olarak birşey olmasa bile, daha önce belirttiğim gibi cafede de çok fazla seçenek var.. Sizin isteklerinize göre karar verelim diyorum...

Birbirimiz tanıma konusuna gelince; sevgili Özlem, Hanife'nin tarifleri masası diye öneride bulunmuş ama ben Ege'nin masası olsun diyorum. Ben zaten bu hafta içi gidip konuşacağım yetkili kişiyle. Verdiğim saatden biraz daha erken gelmeye çalışacağım.. İnanın çok heyecanlıyım. Sizlerinde aynı heyecanı paylaştığınızdan eminim.

Sevgiyle kalın..

Yorumlar

  1. Hanife eger istersen bende kısır yapıp getirebilirim.İstersen diyorum çünkü,tabak çatal problemimizi halledebilirmiyiz bilmiyorum eger kısır olmazsa poğaça getirebilirim.Senden cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de minik kekler getiriyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hanife senden cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Kızlar merhaba.............
    Ayyy simdiden agzım sulandı... Fikirler harika. Tabak ve catal olayını ben hallederim. Birkac tabak ve plastik kasık getiririm. Salata ya da kısır icin tabak sorun olmaz yani. Ben de tuzlu birsey yaparım pogaca ya da borek türü. Catalı ordana verirler snırım.. Nilüfer'cigim gonlunden ne gecerse diyorum canım... Oradaki fırının simidi de harika.. Gerci o kadar guzel lezzetlerden sonra gerek bile kalmaz bence:))
    Diger arkadaslardan nasıl bir ses cıkacak bakalım.. Merakla bekliyorum..
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  5. Tamam o zaman kısır benden

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Arkadaslar..
    Kisi sayısı sanırım 12 yi falan geçmeyecek. Ben biraz kalabalık geleceğim. Bizimkilerde sizlerle tanısmayı cok istiyor. Bir kac arkadas e mailden cevap verecek. Onlarda gelirse 12-15 kişi falan olacagız. Bugun ben gidip gorusecegim cafe yoneticisiyle..
    HAberleri buraya iletecegim her zaman..
    Gorusmek uzere..

    YanıtlaSil
  7. MERHABA CANIM BENDE BÜYÜK İHTİMAL NİLAYLA GELİRİM AMA ANCAK 1 SAATLİĞİNE AKŞAM KUZENİMİN NİŞANI VAR BİLİYORSUN TELAŞLI BİR GÜN OLACAK BU YÜZDEN YİYECEK KONUSUNDA KATKIM OLAMAYABİLİR.AMA ARZU EDİLEN HAZIR ALINACAK BİRŞEY OLURSA SEVE SEVE ÜSTLENEBİLİRİM
    GÖRÜŞMEK ÜZERE...
    NİHAN

    YanıtlaSil
  8. Nihan'cığım senin gelmen yeter.. Nilay'da gelirse çok sevinirim. Görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  9. Nihan'cığım senin gelmen yeter.. Nilay'da gelirse çok sevinirim. Görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  10. Ben gelemeyeceğim galiba , sanırım hafta sonu istanbul dışında olacağım çünkü. O kadar çok tanışmak istiyordum ki sizlerle gelemezsem çok üzüleceğim.
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  11. Cimcime..
    İnan cok uzulurum gelemezsen.. Cogunluk 3 temmuz dedigi icin bu tarihe aldım. Umarım gelirsin diyorum..
    Sevgiyle.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver