Az Daha !!

Az daha sayfam elden gidiyordu!

Yorum birakan yeni arkadaslarin linklerini listeye ekleyeyim derken ne yaptigimi bilmeden kayit etmisim ve sonra sayfayi actigimda abuk subuk yazilarla karsilastim.. Allah'tan tarifler liste halinde Blogger ana sayfasinda duruyordu, Ege'nin sayfasinin template kismini kopyalayarak sayfayi kurtardim, ama link ve arsiv listesi yokoldu:( Linkleri diger arkadaslardan kopyalayarak aldim ama linkler bir sureligine eski haliyle kalacak.. Sitenin template bolumunu mutlaka biryerlere kopyalamak gerek ya da sitenin yedegini olusturmak gerek.. Sizler de tedbiri elden birakmayin...
Daha once linklerde ismi olup su anda listede olmayan arkadaslardan ozur diliyorum, kendileri bana haber verirlerse yeniden ekleme yaparim..

Hafta basi itibariyla oglumla beraber okullu olduk!! Ben kursa giderken o da ayni okulun yuvasinda kaliyor, mutlu mesut geciyor simdilik:) Yoksa buz gibi soguk kis gunlerinde evde kapali kalmak fikri ne bana ne de ogluma goreydi.. Yeniden gunlerin dolu dolu olmasi guzel. Ama sayfaya ve yeni tariflere ayirdigim vakit oldukca azaldi.. Buralardayim ama, yeni tariflerle yeniden gorusmek dilegiyle:))

Sevgiler ve mutlu, huzurlu gunler........

Yorumlar

  1. öncelikle sitenin başına gelenle için koccaman bi geçmiş olsun. sonrada oğluşunla okulda başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Egeciğime de sana da başarılar :)

    Ben arada bir template'in son halini kaydediyorum, aksi halde her an hepimizin başına gelebilecek bir durum bu.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Okulunuz hayırlı uğurlu olsun:) Bu template benim de ilk template'im di. Bu arada tarifler şahane:) Ellerinize sağlık. Bir de üstteki vişneli fotoya bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Hanife'cigim,

    Gecmis oldun blogunun basina gelenler icin, bende yeni yarattim bi tane ama daha cok az bir bilgim var bu konuda, benimde dikkatli olmam gerek demek.. Ana ogul okullariniz hayirli olsun.. Ege'cigi benim icin op lutfen..
    Sevgiler..
    Feyza

    YanıtlaSil
  5. Ege'ye başarılar, sana da geçmiş olsun Hanifeciğim. Ben de her değişiklik yaptığımda template kısmını bir text dosyasına kopyalıyorum ki elimde yedeği olsun. Selamlar

    YanıtlaSil
  6. Hanifeciğim neyse ki kurtarmışsın durumu. Hem buna hem de yeniden okullu olmana çok sevindim. Kolay gelsin, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Hanıfecıgım okulunuz hayırlı olsun dıyorum,kıs gunlerı ıcın cok ıyı olmus.sen hangı okula basladın bır acıklama olmadıgı ıcın fıkır olarak yemek veya pasta okulumu acaba dıye dusundum:) canım opuyorum ıkınızıde

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun.aslında her güncellemeden sonra blogun kopyası kaydetmek gerekiyor ama unutuyor işte insan.neyse inşallah bir daha olmaz.kurs da hayırlı olsun.

    seda
    tarifname.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. gingerbread!
    yasasin..
    yilbasi geliyor ama ben yilbasi kermesini kaçirdim. simdi nereden bulacagim gingerbread???
    ellerine saglik hanife'cigim.
    tijen

    YanıtlaSil
  10. Tesekkurler arkadaslar, ders oldu bu bana:) Template i tekrar eskisi gibi yapmam gerekecek kisa zamanda:)
    Ben daha iyi bir okul bulana kadar dil kursuna gidiyorum Sher. Ege'yi de yanimda goturme imkani verdikleri icin hic dusunmeden hemen basladim, yoksa zaman gececekti cok. ge cin yuva bulmak sorun olacakti ve o surede evde oturmak istemedik, anne ogul:) Simdilik mutlyuz, Ege arkadaslarini ve ogretmenlerini seviyor..

    Tijen'cigim,
    Gingerbeadlerin tam zamani:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kremalı Pestolu Dil balığı

Tavuklu ve Bulgurlu Yuvalama-Zekiye Annem Usulu

Kabak ve Brokolili Mucver