Yaptigim taki calismalarini ayri bir sayfada sunuyorum, ilgilenen arkadaslar buradan modellere ulasabilirler. Ne yazik ki forograf makinamdaki filmleri bilgisayara yuklemedeki sorunum hala devam ediyor, bugune kadar esimin bilgisayariyla idare ediyordum, ancak o da sehir disinda. Bu sebeble yeni modelleri bir sure sonra ekleyebilecegim. Ilginize cok tesekkur ederim.. Bu boregi aslinda yapali bayagi bir zaman oldu. Bir yemek dergisinde gormustum tarifi ve ne zamandir denemek istiyordum. Karides ve pirasa, nasil bir ikili olur diye dusunmustum tarifi ilk gordugumde. Bence lezzetli bir borek oldu, belki de deniz urunlerini sevdigimden dolayi begendim ama degisik bir borek tarifi arayanlara alternatif olabilir. Asil tarifte ic malzeme kavrulduktan sonra kremada kullanilmisti ama ben koymadim, sadece zeytinyaginda kavurdum. Malzemeler; - 2 sap pirasa, ozellikle beyaz kismi - 15-20 adet haslanmis karides - 1 kucuk dis sarimsak - 2 yemek kasigi zeytinyagi - 1/2 cay bardagi kadar...